Oferta Speciala
Profiă acum

Strategie de Brand și Branding

Serviciu Complet pentru construcția unui Brand Remarcabil.
Strategie de Brand și Branding

Vrei să INOVEZI o întreagă industrie?

Ai o Afacere sau o idee inovatoare de Afacere pe care vrei să o transformi într-un Brand Legendar?

Solicită o ofertă personalizată

Ce este
Strategia
de Brand

Strategia de Brand este unul din cele mai importante elemente dintr-o afacere, mai importantă chiar decât strategia de business.

Strategia de Brand este fundația care influențează și eficientizează toate componentele afacerii, pentru că ea îți permite:

Ce este Strategia de Brand

Să te diferențiezi de competiție cu ușurință

Să vinzi mai mult și mai scump

Să știi exact direcția în care merge compania

Să îți asiguri vânzări și succes pe termen lung

Să eficientizezi marketing-ul la nivel de cost, performanță și conversie

Să construiești echipe performante, formate din oamenii potriviți

Să dezvolți o afacere și un Brand remarcabil în industrie

+ multe altele

Solicită o ofertă personalizată

Cui i se adresează acest serviciu

Strategia de Brand este cel mai potrivit serviciu pentru antreprenorii hotărâți, care nu vor să piardă timp și pentru cei care vor să dețină cele mai performante Afaceri și Brand-uri din industrie.

Cui i se adresează Analiza Personalizată de Brand

Mai concret, Strategia de Brand este pentru:

 • Antreprenorii care își doresc ca Afacerea lor să devină valoroasă perceptibil și să ajungă în topul categoriei de business în care se află
 • Antreprenorii care își doresc afaceri scalabile, care pot activa pe mai multe piețe și care pot genera rezultate pe termen lung și în final care lasă o moștenire demnă de admirat
 • Antreprenorii care își doresc să dezvolte o Afacere de Succes care Comunică și Rezonează eficient cu consumatorul ideal și care conferă o experiență senzorială completă

Ce câștigi prin
Strategia
de Brand

 • Te asiguri că îți poziționezi Afacerea Diferit și Relevant pe piata și că Promisiunea de Brand poate genera Succes pe termen lung
 • Câștigi claritate asupra direcției în care trebuie să meargă afacerea ca să devină Brand-ul remarcabil pe care îți dorești să-l creezi
 • Te asiguri că afacerea pe care o ai devine un Brand de succes care poate să inoveze radical industria în care activează

Ce pierzi dacă nu alegi Strategia
de Brand

 • Nu vei afla cum să îți depășești competiția și cum să devii cel mai bun din industria ta
 • Nu vei ști cum să creezi un Brand suficient de relevant care generează clienți calificați
 • Nu vei ști cum să creezi o Experientă Emotională completă prin care clienții vor deveni Ambasadori
Ce pierzi dacă nu alegi Strategia de Brand

Ce include Strategia
de Brand

Crearea strategiei de Brand este unul dintre cele mai importate procese dintr-o afacere. Este practic FUNDAȚIA care alimentează și eficientizează fiecare departament dintr-o afacere.

Serviciu Dedicat
de creare a
Strategiei de Brand

Serviciu Complet de

Strategie

Creație

Consultanță

Procesul de construcție a unui Brand conține următorii pași
 1. Audit intern
 2. Audit extern
 3. Strategia de Business
 4. Promisiunea de Brand
 5. Scopul de Brand
 6. Ideea de Brand
 7. Personalitatea Brandului
 8. Strategia de Branding
 9. Harta Călătoriei Clientului
 10. Biblia de Brand
 11. ADN-ul Brand-ului
 12. Visual Identity Book
 13. Strategia de Marketing
 14. Digital Brand
Aplică acum și haide să construim împreună un Brand Remarcabil
Serviciu Personalizat

Ce spun o parte din clienți

Lorand Soares Szasz

Am ignorat brand-ul mult timp la începutul afacerii. Credeam că branding fac doar firmele mari. Am descoperit ulterior că branding făcem din prima zi de funcționare. Branding-ul este comunicare relevantă și dacă nu o făcem bine de la început, aveam mult de muncă pentru a corecta ulterior. Vandy este cel care te poate ajuta să faci lucrurile extrem de bine de la bun început și te poate ghida strategic să te diferențiezi în orice piață competitivă.

Lorand Soares Szasz, Fondator & CEO Upriserz.ro

Flavius Buzilă

Despre Brand și Branding se discută mult azi, dar în realitate se știu prea puține lucruri, în special cum funcționează pas cu pas și mai ales cât este de important în dezvoltarea oricărei afaceri sau a oricărui proiect! Astăzi nu ne putem dezvolta fără educație și fără experți autentici care să ne fie alături. Personal îl cunosc pe Vandy și lucrăm împreună de mai bine de 3 ani la unul dintre cele mai importante proiecte ale Asociației HARA, Cluj Symphony Experience! Este foarte bine informat, dedicat și foarte pasionat de ceea ce face! De aceea recomand cu încredere aces curs. Sunt sigur că informațiile puse cap la cap cu multă pricepere de Andrei vor ajută mult pe oricine își dorește să-și dezvolte strategic și eficient brandul personal sau al afacerii!

Flavius Buzilă, Trupa Hara / Cluj Symphony Experience

Cristian Voaides

Vandy după părerea mea este cel mai bun expert de branding din România. Face totul cu dedicare și excelență. Sunt foarte multumit de brandingul care l-a facut pentru Welthee. Feedbackul pe care l- am prmit de la mai multe firme de marketing de top din lume a fost foarte pozitiv. Cursul acesta se adresează atât antreprenorilor începatori cât și celor care au o afacere mare. Este extrem de practic și te va ajuta să duci ideea de afacere pe care o ai sau afacerea ta la un nivel mult mai mare. Răspunzând la întrebările cursului și întelegând implicațiile brandingului în toate departamentele afacerii tale vei avea o bază puternică pentru creșterea impactului și a cifrei de afaceri.

Cristian Voaides, Financial Expert si Fondator Welthee Fintech App

Eduard-Robert Strîmbei

Am lucrat împreună cu Vandy începând din 2017 pe identitatea a doua dintre cele mai mari brand-uri din industria de evenimenimente din România. Am conturat împreună bazele unor proiecte care au devenit extrem de recognoscibile și iubite la nivel Mondial, UNTOLD și Neversea. Recomand pentru creativitate, dedicare, expertiză și know-how.

Eduard-Robert Strîmbei, Brand Manager UNTOLD & NEVERSEA

Monica Ion

Produsul aduce claritate legat de ceea ce înseamnă brand și elimină confuziile pe care multă lume le are când se vorbește despre Brand, Branding și Identitate. Cred că este un produs extrem de valoros pentru orice fel de companie, chiar și pentru soloprenori, dar mai ales pentru antreprenorii care doresc să aibă mai mult claritate asupra a ceea ce comunică și reprezintă ei voluntar sau involuntar în percepția consumatorilor lor. Este un materiale care te obligă să te vezi dinafara și să te analizez obiectiv. Extrem de util și practic este și materialul Workbook care te ajută să pui în practică foarte simplu tot ceea ce te învață cursul. Great Work!

Monica Ion, Brain Remodeling Expert

Dacian Pășcuță

Multă vreme am crezut că succesul unei afaceri vine doar din calitatea unui produs. Însă în aproape orice domeniu, există produse excelente, la calitate apropiată. Cum se justifică atunci diferența uriașă de succes între ele? Prin branding bine făcut. Andrei explică excelent ce înseamnă acest „bine făcut” și îți oferă un ghid clar, concis și vizual, ca să ști exact cum poți să te diferențiezi eficient de competiție.

Dacian Pășcuță, Coach Demartini Method

Alex Iuonuț

Pachetul Identitatea Perceptibilă de Brand, oferit de Andrei este unul care se mulează perfect pe orice tip de business. Asta pentru că e ușor de înțeles și de implementat datorită Workbook-ului care nu te lasă să deviezi de la subiect și te ține pe traseu până ajungi la rezultat. Tot ce e nevoie să faci este să parcurgi cursul cu atenție, să lucrezi pe workbook iar apoi să începi implementarea. Acțiunea este cheia după aceste etape strategice.

Alex Iuonuț, Funnel Exper și Fondator Platformă DatAfara.ro

Nicoleta Dan

După ce am parcurs Cursul - Identitatea Perceptibila de Brand, mi-a fost mult mai clar cum trebuie să arate o afacere ca vrea să devină un brand de succes. Știu că succesul afacerii mele nu depinde de noroc sau de piață, ci de cât de bine reușesc să creez o imaginememorabilă pentru clienții mei. Și acum știu cum să fac și asta într- un mod structurat, nu după feeling! :-) Foarte bun materialul! Recomand!

Nicoleta Dan, Life Coach

Mă recomandă

Audi
VW
Banca Transilvania
Untold
Neversea
Adevarul
Digi24
Lorand Soares-Szasz
Cristian Onetiu
+ mulți alții

Am fost publicat în

Peste +300 de Publicații Naționale
și internaționale au scris despre mine.

Solicită o ofertă personalizată