Ofertă Specială

Identitatea Perceptibilă de Brand

Elementul CHEIE care generează Brand-uri și Afaceri de Succes.
Identitatea Perceptibilă de Brand

Află din acest Curs Interactiv cum se construiesc Brand-urile de succes și cum să îți transformi afacerea într-un astfel de Brand.

Vreau o afacere remarcabilă

Ce este Identitatea Perceptibilă

Identitatea Perceptibilă este un curs complex, dar ușor de parcurs, care te ajută să înțelegi ce înseamnă de fapt și cum se construiește un Brand.

De la povești ale unor Brand-uri de succes până la pași acționabili, acest curs conține tot ce ai nevoie ca să înțelegi conceptul de Brand și să creezi cea mai potrivită identitate pentru afacerea ta.

Ce este Identitatea Perceptibilă

Concret, Materialul Identitatea Perceptibilă te ajută să:

Concret, Materialul Identitatea Perceptibila te ajută să
 • Inveți bazele procesului de construcție a unui Brand
 • Intelegi prin exemple reale de ce unele afaceri au ajuns să fie Brand-uri remarcabile la nivel mondial
 • Identifici elementele de Brand necesare pentru afacerea ta
 • Intelegi raportul dintre piață, competiție, consumator și produsul sau serviciul tău
 • Inveți cum să îți pozitionezi afacerea într-un mod relevant pentru clientul ideal.

Pentru cine este
acest Produs

Cursul Identitatea Perceptibilă este dedicat antreprenorilor care vor să dezvolte afaceri sustenabile și Brand-uri de succes.

Mai exact, cursul ajută:

 • Antreprenorii care vor să aibă o poziționare mai bună pe piață
 • Antreprenorii care vor să se diferențieze cu ușurință de competiție.
 • Antreprenorii care își doresc să vândă mai mult și mai scump decât competiția.

Ce câștigi dacă parcugi acest produs

Acest curs a fost gândit astfel încât să ai o imagine clară despre ce înseamnă și cum se construiește un Brand de succes.

Dincolo de bugete, noroc sau poziționare geografică, un Brand remarcabil se construiește printr-o gândire strategică și pragmatică.

Așadar, din curs vei învăța:
 • Ce aspecte concrete trebuie să îmbunătățești în afacerea ta
 • Care sunt elementele de bază pentru un Brand remarcabil
 • Metoda concretă prin care să îți transformi afacerea într-un Brand de succes
Ce câștigi dacă parcugi acest produs

Cele mai Remarcabile Brand-uri, sunt de fapt și cele mai puternice Afaceri.

Descoperă acum care sunt Secretele care separă Brand-urile care au Succes pe termen lung, de cele care mor în primii 1/5 ani de activitate.
Achiziționează acum acest Produs și Beneficiezi de Oferta SPECIALĂ
Ce câștigi dacă parcugi acest produs
Ofertă Specială
Pachetul complet
Identitatea Perceptibilă de Brand
Ce conține aceast Pachet:
1. Mini Cursul - Harta de Influentă a Brand-ului într-o Afacere - VIDEO - AUDIO - DIGITAL
2. Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand - VIDEO - AUDIO - DIGITAL
3. WorkBook Identitatea Perceptibilă - Caiet de lucru și Exerciții
+ Bonus
2 × 30 de min Consultanta Dedicata cu VANDY (Telefonica sau Online)
Valoarea reala a acestui
PACHET este de 3290 euro
    Preț normal 894 euro + tva inclus    
Preț SPECIAL 397 euro + tva
+ Ultra Bonus
La achizitionarea pachetului, te inscri Automat in TOMBOLA pentru a castiga o CONSULTANTA COMPLETA de Brand pentru afacerea ta.
Ce conține aceast Pachet:
1. Strategie de Brand - Serviciu Dedicat Complet (Valoare 22.500 euro)
2. Identitate și Signalistică de Brand (Valoare 17.500 euro)
Consultanța se întinde pe o perioadă de 6 Luni de Zile în care vom construi și vom implementa împreună toata Strategia de Brand care îți v-a garanta Succesul Afacerii tale pe termen lung.
Valoarea reală a acestui
PACHET este de 40.000 euro
Extragerea castigatorului se v-a face in data de 31.12.2023
Poți Beneficia ACUM de Servicii și Produse Bonus în Valoare totală de 43.290 euro
    Preț normal 894 euro + tva    
Preț SPECIAL 397 euro + tva
Vreau o afacere remarcabilă
Grabeste-te! Doar 30 de Locuri / Luna
Nu riști nimic! Ai GARANȚIE 100% Money Back.
Nu ești sigur dacă acest Produs este potrivit pentru nevoile afacerii tale? Acum poți cumpăra produsul fără niciun fel de risc.
Dacă în primele 3 de zile după comandă nu ești mulțumit de produs, îți returnăm toți banii. Fără întrebări sau detalii.

Cât costă în realitate acest Produs

Identitatea Perceptibilă de Brand

Cu ajutorul acestui Produs Interactiv, înveți pas cu pas, tehnici importante prin care înveți singur cum poți să construiești un Brand din Afacerea ta.

Pret 397 euro

vs
Consultanță și Strategie de Brand

Un serviciu dedicat de consultanță și Strategie de Brand la o Agenție respectabilă , care te ajută să îți garantezi Succesul Afacerii pe termen lung, costă:

Preț de la 40.000 euro +

sau

Identitatea Perceptibilă de Brand
Suma: 397 euro
vs
Bugetul pentru 2 mese la restaurant
Suma: 6 x 67 euro
Identitate perceptibila - vs - buget

Ce spun o parte din clienți

Lorand Soares Szasz

Am ignorat brand-ul mult timp la începutul afacerii. Credeam că branding fac doar firmele mari. Am descoperit ulterior că branding făcem din prima zi de funcționare. Branding-ul este comunicare relevantă și dacă nu o făcem bine de la început, aveam mult de muncă pentru a corecta ulterior. Vandy este cel care te poate ajuta să faci lucrurile extrem de bine de la bun început și te poate ghida strategic să te diferențiezi în orice piață competitivă.

Lorand Soares Szasz, Fondator & CEO Upriserz.ro

Flavius Buzilă

Despre Brand și Branding se discută mult azi, dar în realitate se știu prea puține lucruri, în special cum funcționează pas cu pas și mai ales cât este de important în dezvoltarea oricărei afaceri sau a oricărui proiect! Astăzi nu ne putem dezvolta fără educație și fără experți autentici care să ne fie alături. Personal îl cunosc pe Vandy și lucrăm împreună de mai bine de 3 ani la unul dintre cele mai importante proiecte ale Asociației HARA, Cluj Symphony Experience! Este foarte bine informat, dedicat și foarte pasionat de ceea ce face! De aceea recomand cu încredere aces curs. Sunt sigur că informațiile puse cap la cap cu multă pricepere de Andrei vor ajută mult pe oricine își dorește să-și dezvolte strategic și eficient brandul personal sau al afacerii!

Flavius Buzilă, Trupa Hara / Cluj Symphony Experience

Cristian Voaides

Vandy după părerea mea este cel mai bun expert de branding din România. Face totul cu dedicare și excelență. Sunt foarte multumit de brandingul care l-a facut pentru Welthee. Feedbackul pe care l- am prmit de la mai multe firme de marketing de top din lume a fost foarte pozitiv. Cursul acesta se adresează atât antreprenorilor începatori cât și celor care au o afacere mare. Este extrem de practic și te va ajuta să duci ideea de afacere pe care o ai sau afacerea ta la un nivel mult mai mare. Răspunzând la întrebările cursului și întelegând implicațiile brandingului în toate departamentele afacerii tale vei avea o bază puternică pentru creșterea impactului și a cifrei de afaceri.

Cristian Voaides, Financial Expert si Fondator Welthee Fintech App

Eduard-Robert Strîmbei

Am lucrat împreună cu Vandy începând din 2017 pe identitatea a doua dintre cele mai mari brand-uri din industria de evenimenimente din România. Am conturat împreună bazele unor proiecte care au devenit extrem de recognoscibile și iubite la nivel Mondial, UNTOLD și Neversea. Recomand pentru creativitate, dedicare, expertiză și know-how.

Eduard-Robert Strîmbei, Brand Manager UNTOLD & NEVERSEA

Monica Ion

Produsul aduce claritate legat de ceea ce înseamnă brand și elimină confuziile pe care multă lume le are când se vorbește despre Brand, Branding și Identitate. Cred că este un produs extrem de valoros pentru orice fel de companie, chiar și pentru soloprenori, dar mai ales pentru antreprenorii care doresc să aibă mai mult claritate asupra a ceea ce comunică și reprezintă ei voluntar sau involuntar în percepția consumatorilor lor. Este un materiale care te obligă să te vezi dinafara și să te analizez obiectiv. Extrem de util și practic este și materialul Workbook care te ajută să pui în practică foarte simplu tot ceea ce te învață cursul. Great Work!

Monica Ion, Brain Remodeling Expert

Dacian Pășcuță

Multă vreme am crezut că succesul unei afaceri vine doar din calitatea unui produs. Însă în aproape orice domeniu, există produse excelente, la calitate apropiată. Cum se justifică atunci diferența uriașă de succes între ele? Prin branding bine făcut. Andrei explică excelent ce înseamnă acest „bine făcut” și îți oferă un ghid clar, concis și vizual, ca să ști exact cum poți să te diferențiezi eficient de competiție.

Dacian Pășcuță, Coach Demartini Method

Alex Iuonuț

Pachetul Identitatea Perceptibilă de Brand, oferit de Andrei este unul care se mulează perfect pe orice tip de business. Asta pentru că e ușor de înțeles și de implementat datorită Workbook-ului care nu te lasă să deviezi de la subiect și te ține pe traseu până ajungi la rezultat. Tot ce e nevoie să faci este să parcurgi cursul cu atenție, să lucrezi pe workbook iar apoi să începi implementarea. Acțiunea este cheia după aceste etape strategice.

Alex Iuonuț, Funnel Exper și Fondator Platformă DatAfara.ro

Nicoleta Dan

După ce am parcurs Cursul - Identitatea Perceptibila de Brand, mi-a fost mult mai clar cum trebuie să arate o afacere ca vrea să devină un brand de succes. Știu că succesul afacerii mele nu depinde de noroc sau de piață, ci de cât de bine reușesc să creez o imaginememorabilă pentru clienții mei. Și acum știu cum să fac și asta într- un mod structurat, nu după feeling! :-) Foarte bun materialul! Recomand!

Nicoleta Dan, Life Coach

Mă recomandă

Audi
VW
Banca Transilvania
Untold
Neversea
Adevarul
Digi24
Lorand Soares-Szasz
Cristian Onetiu
+ mulți alții

Am fost publicat în

Peste +300 de Publicații Naționale
și internaționale au scris despre mine.

Cele mai Remarcabile Brand-uri, sunt de fapt și cele mai puternice Afaceri.

Descoperă acum care sunt Secretele care separă Brand-urile care au Succes pe termen lung, de cele care mor în primii 1/5 ani de activitate.
Achiziționează acum acest Produs și Beneficiezi de Oferta SPECIALĂ
Ce câștigi dacă parcugi acest produs
Ofertă Specială
Pachetul complet
Identitatea Perceptibilă de Brand
Ce conține aceast Pachet:
1. Mini Cursul - Harta de Influentă a Brand-ului într-o Afacere - VIDEO - AUDIO - DIGITAL
2. Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand - VIDEO - AUDIO - DIGITAL
3. WorkBook Identitatea Perceptibilă - Caiet de lucru și Exerciții
+ Bonus
2 × 30 de min Consultanta Dedicata cu VANDY (Telefonica sau Online)
Valoarea reala a acestui
PACHET este de 3290 euro
    Preț normal 894 euro + tva inclus    
Preț SPECIAL 397 euro + tva
+ Ultra Bonus
La achizitionarea pachetului, te inscri Automat in TOMBOLA pentru a castiga o CONSULTANTA COMPLETA de Brand pentru afacerea ta.
Ce conține aceast Pachet:
1. Strategie de Brand - Serviciu Dedicat Complet (Valoare 22.500 euro)
2. Identitate și Signalistică de Brand (Valoare 17.500 euro)
Consultanța se întinde pe o perioadă de 6 Luni de Zile în care vom construi și vom implementa împreună toata Strategia de Brand care îți v-a garanta Succesul Afacerii tale pe termen lung.
Valoarea reală a acestui
PACHET este de 40.000 euro
Extragerea castigatorului se v-a face in data de 31.12.2023
Poți Beneficia ACUM de Servicii și Produse Bonus în Valoare totală de 43.290 euro
    Preț normal 894 euro + tva    
Preț SPECIAL 397 euro + tva
Vreau o afacere remarcabilă
Grabeste-te! Doar 30 de Locuri / Luna
Nu riști nimic! Ai GARANȚIE 100% Money Back.
Nu ești sigur dacă acest Produs este potrivit pentru nevoile afacerii tale? Acum poți cumpăra produsul fără niciun fel de risc.
Dacă în primele 3 de zile după comandă nu ești mulțumit de produs, îți returnăm toți banii. Fără întrebări sau detalii.