Doar pentru antreprenori
Îți dorești să Vinzi mai mult? Să Castigi mai mulți clienți? Să îți depășești adversarii și să Construiești o Afacere sustenabila și de Succes într-o piață plină de competiție și incertitudine?
Îți Dorești să Construiești un Brand Puternic?
Acum ca niciodata în mediul Antreprenorial există Oportunități extraordinare pentru a Lansa Afaceri noi sau pentru a RePozitiona Afaceri Existente în așa fel încât ele să se alinieze cu Nevoile Consumatorilor Ideali.
Poți face aceste lucruri prin conceptul Gândirii Strategice de Brand care este piatra de temelie a Afacerilor Profitabile și Remarcabile.
Da, vreau un brand puternic!
Luna Brandurilor De Succes
De ce trebuie să ai încredere în ceea ce am de spus
Am lucrat cu Companii și Brand-uri de MILIOANE DE EURO. Mai exact cu companii a căror valoare se situează între 2 Milioane și 300 de Milioane de euro.

Numele meu este Andrei Ureche, am 30 de ani și sunt Strateg de Brand, Designer și Specialist în Câștigarea inimii consumatorilor.

Proiectul Vandy a luat ființă din creativitate, muncă, timp, strategie, sacrificii, eșecuri și succese. În timp, Vandy a devenit nu doar un nume, ci și o experiență.

Este experiența prin care fiecare client interacționează cu ceea ce am eu de oferit în domeniu afacerilor și a brand-urilor. De aproximativ 9 ani de zile studiez mecanismele prin care Brand-uri din întreaga lume ajung să aibă succes. În toti acești ani am analizat parcursul lor și, in special, ce anume i-a ajutat să câstige inimile consumatorilor lor.

Am ajuns, astfel, să creez și să rafinez un proces testat și validat de construcție a Brand-ului, care poate fi aplicat pentru orice business cu viziune.

Andrei Ureche

Mă recomandă:

Audi
VW
Banca Transilvania
Untold
Neversea
Adevarul
Digi24
Lorand Soares-Szasz
Cristian Onetiu
+ mulți alții

Am fost publicat în

Peste +300 de Publicații Naționale
și internaționale au scris despre mine.
Cu ocazia perioadei reducerilor și a finalului de an ți-am pregătit o mega Oportunitate!
Cele mai iubite produse Vandy sunt disponibile luna aceasta pentru tine la prețuri speciale.
Nu pierde ocazia să-ți dai un #refresh la brand și să ai claritate asupra acțiunilor pe care trebuie să le faci că să te poziționezi mai puternic și autentic în mintea clienților tăi ideali.
Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand
Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand
Dacă îți dorești să ai o poziționare mai bună pe piață și să te diferențiezi cu ușurință de competiție, acest curs este pentru tine. Vei învăța cum poți să vinzi mai mult și mai scump decât competiția, dar mai ales, vei învață să identifici acele elemente de brand necesare pentru afacerea ta astfel încât să o poziționezi într-un mod relevant pentru clientul tău ideal.
Preț NORMAL 189 euro Valoare informații 3290 euro
Analiza Personalizată de Brand
Analiza Personalizată de Brand
Evaluează în ce măsură afacerea ta respectă principiile unui brand de succes. Acest serviciu îți dă posibilitatea să înveți care este percepția pe care o transmiți în mintea clienților tăi, cât de relevantă este promisiunea ta, care este nivelul de diferențiere al companiei, cât de relavantă este această diferențiere și care este nivelul de claritate a semnalelor de brand.
Preț NORMAL 329 euro Valoare serviciu 1750 euro
Consultanță dedicată de Brand / Ora (1 la 1)
Consultanță dedicată de Brand / Ora (1 la 1)
Dacă îți dorești o afacere ETALON în industria ta, consultanță 1-1 te va ajuta să îți transformi afacerea într-o mașinărie performanță și sistematizată. Vei ști concret care sunt punctele slabe și punctele forțe ale afacerii tale și unde trebuie să îmbunătățești percepția brandului.
Preț NORMAL 1100 / 4 ore (275 euro / ora) Valoare serviciu 8990 euro
Pe baza celor 3 Servicii prezentate mai sus ți-am pregătit 3 Pachete și Oferte cu totul Speciale cu ajutorul cărora afacerea ta poate să dobândească Succes și statut de Brand.
Ofertă cunoaștere
Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand
Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand (video - audio - book)
Mini-Cursul Harta de influență a Brand-ului în Companie
WorkBook pentru aplicarea informațiilor
Preț Normal 187 euro
OFERTĂ 87 euro
ECONOMISEȘTI 100 euro
Cumpăr acum
VIP most wanted
Ofertă succes
Consultanță personalizată de Brand Strategy
4 Sesiuni de Consultanță (1 ora / Săptămână)
Consultanță Personalizată 1 la 1 în care vom lucra punctual pe obiective clare
Strategii Testate și Validate pe companii de milioane de euro
Preț Normal 1100 euro
OFERTĂ 847 euro
ECONOMISEȘTI 253 euro
Sold out
Plus BONUS în valoare de 516 euro
CURSUL Identitatea Perceptibilă de Brand + Analiza Personalizată de Brand
Valoare reducere 769 euro
Ofertă cu număr limitat de locuri!
Ofertă viziune
CURS IPB + Analiză personalizată de Brand
Cursul Identiatea Perceptibilă de Brand.
Analiză Personalizată de Brand
Preț Normal 516 euro
OFERTĂ 316 euro
ECONOMISEȘTI 200 euro
Cumpăr acum
Plus BONUS în valoare de 275 euro
O sesiune de Consultanță de Brand Strategy în valoare de 275 euro
Valoare reducere 475 euro
GARANȚIE 100%
money back!

Te asigur că suma plătită pe oricare dintre pachetele prezentate este nesimnificativă în comparație cu valoarea pe care o vei primi. Nu ai nimic de pierdut.

Dacă informațiile pe care le vei primi nu sunt noi pentru tine și nu te vor ajuta îți primești garantat banii înapoi. Fară întrebări suplimentare. Ai 15 zile.

Ce poți obține cu ajutorul serviciilor prezentate mai sus
Vei ști care sunt elementele de bază ale unui brand remarcabil și metodă prin care poți să-l creezi. Brand-ul NU se construiește cu un Logo. Ci cu Strategie.
Vei ști care sunt acele acțiuni care-ți pot poziționa brandul extrem de puternic pe piață chiar din faza de Start-Up. Poziționarea într-o piață competitivă este cel mai important element.
Vei beneficia de soluții și strategii punctuale care îți pot transformă afacerea într-o mașînărie performantă care într-un timp relativ scurt să dobandească percepție de Brand.
Vei înțelege raportul dintre piață, competiție, consumator și produsul tău și cum să le analizezi datele acestora pentru a te asigura că afacerea ta este relevantă pe piață.
Vei învăța de ce atât de multe Afaceri mor în primii ani de activate și care este legătura dintre Eșec sai Succes și Strategia de Brand.
Ce pierzi dacă nu beneficiezi de oferta la aceste Servicii
Nu vei ști cum poți să-ți pozitionezi Afacerea într-un mod UNIC și să îți îmbunătățești percepția brandului pe piață.
Nu vei ști care este legătura dintre Afacerile care dobândesc un Succes redutabil într-o perioadă scurtă de timp și Gandirea Strategica de Brand.
Nu vei beneficia de suport și soluțîi practice de la un Expert în Brand Strategy care a lucrat cu companii de milioane de euro și care îți poate genera rezultate pe termen lung.
Nu vei ști cum să creezi unitate de brand în toate departamentele din afacerea ta și mai ales cum Brand-ul poate să influenteze întreg organismul unei companii.
Nu vei ști ce îi lipsește afacerii tale pentru a deveni un Brand și o Afacere de succes care să devină etalon în piață și model de urmat.

Ce spun o parte din clienți

Lorand Soares Szasz

Am ignorat brand-ul mult timp la începutul afacerii. Credeam că branding fac doar firmele mari. Am descoperit ulterior că branding făcem din prima zi de funcționare. Branding-ul este comunicare relevantă și dacă nu o făcem bine de la început, aveam mult de muncă pentru a corecta ulterior. Vandy este cel care te poate ajuta să faci lucrurile extrem de bine de la bun început și te poate ghida strategic să te diferențiezi în orice piață competitivă.

Lorand Soares Szasz, Fondator & CEO Upriserz.ro

Flavius Buzilă

Despre Brand și Branding se discută mult azi, dar în realitate se știu prea puține lucruri, în special cum funcționează pas cu pas și mai ales cât este de important în dezvoltarea oricărei afaceri sau a oricărui proiect! Astăzi nu ne putem dezvolta fără educație și fără experți autentici care să ne fie alături. Personal îl cunosc pe Vandy și lucrăm împreună de mai bine de 3 ani la unul dintre cele mai importante proiecte ale Asociației HARA, Cluj Symphony Experience! Este foarte bine informat, dedicat și foarte pasionat de ceea ce face! De aceea recomand cu încredere aces curs. Sunt sigur că informațiile puse cap la cap cu multă pricepere de Andrei vor ajută mult pe oricine își dorește să-și dezvolte strategic și eficient brandul personal sau al afacerii!

Flavius Buzilă, Trupa Hara / Cluj Symphony Experience

Cristian Voaides

Vandy după părerea mea este cel mai bun expert de branding din România. Face totul cu dedicare și excelență. Sunt foarte multumit de brandingul care l-a facut pentru Welthee. Feedbackul pe care l- am prmit de la mai multe firme de marketing de top din lume a fost foarte pozitiv. Cursul acesta se adresează atât antreprenorilor începatori cât și celor care au o afacere mare. Este extrem de practic și te va ajuta să duci ideea de afacere pe care o ai sau afacerea ta la un nivel mult mai mare. Răspunzând la întrebările cursului și întelegând implicațiile brandingului în toate departamentele afacerii tale vei avea o bază puternică pentru creșterea impactului și a cifrei de afaceri.

Cristian Voaides, Financial Expert si Fondator Welthee Fintech App

Eduard-Robert Strîmbei

Am lucrat împreună cu Vandy începând din 2017 pe identitatea a doua dintre cele mai mari brand-uri din industria de evenimenimente din România. Am conturat împreună bazele unor proiecte care au devenit extrem de recognoscibile și iubite la nivel Mondial, UNTOLD și Neversea. Recomand pentru creativitate, dedicare, expertiză și know-how.

Eduard-Robert Strîmbei, Brand Manager UNTOLD & NEVERSEA

Monica Ion

Produsul aduce claritate legat de ceea ce înseamnă brand și elimină confuziile pe care multă lume le are când se vorbește despre Brand, Branding și Identitate. Cred că este un produs extrem de valoros pentru orice fel de companie, chiar și pentru soloprenori, dar mai ales pentru antreprenorii care doresc să aibă mai mult claritate asupra a ceea ce comunică și reprezintă ei voluntar sau involuntar în percepția consumatorilor lor. Este un materiale care te obligă să te vezi dinafara și să te analizez obiectiv. Extrem de util și practic este și materialul Workbook care te ajută să pui în practică foarte simplu tot ceea ce te învață cursul. Great Work!

Monica Ion, Brain Remodeling Expert

Dacian Pășcuță

Multă vreme am crezut că succesul unei afaceri vine doar din calitatea unui produs. Însă în aproape orice domeniu, există produse excelente, la calitate apropiată. Cum se justifică atunci diferența uriașă de succes între ele? Prin branding bine făcut. Andrei explică excelent ce înseamnă acest „bine făcut” și îți oferă un ghid clar, concis și vizual, ca să ști exact cum poți să te diferențiezi eficient de competiție.

Dacian Pășcuță, Coach Demartini Method

Alex Iuonuț

Pachetul Identitatea Perceptibilă de Brand, oferit de Andrei este unul care se mulează perfect pe orice tip de business. Asta pentru că e ușor de înțeles și de implementat datorită Workbook-ului care nu te lasă să deviezi de la subiect și te ține pe traseu până ajungi la rezultat. Tot ce e nevoie să faci este să parcurgi cursul cu atenție, să lucrezi pe workbook iar apoi să începi implementarea. Acțiunea este cheia după aceste etape strategice.

Alex Iuonuț, Funnel Exper și Fondator Platformă DatAfara.ro

Nicoleta Dan

După ce am parcurs Cursul - Identitatea Perceptibila de Brand, mi-a fost mult mai clar cum trebuie să arate o afacere ca vrea să devină un brand de succes. Știu că succesul afacerii mele nu depinde de noroc sau de piață, ci de cât de bine reușesc să creez o imaginememorabilă pentru clienții mei. Și acum știu cum să fac și asta într- un mod structurat, nu după feeling! :-) Foarte bun materialul! Recomand!

Nicoleta Dan, Life Coach

Mă recomandă:

Audi
VW
Banca Transilvania
Untold
Neversea
Adevarul
Digi24
Lorand Soares-Szasz
Cristian Onetiu
+ mulți alții

Am fost publicat în

Peste +300 de Publicații Naționale
și internaționale au scris despre mine.
Ai întrebări sau întâmpini probleme la cumpărare?
Scrie la adresa - Email brand@vandy.ro
Luna Brandurilor De Succes