Oferta Speciala
Profiă acum

Consultanță DEDICATĂ de Brand

Serviciu Consultanță / oră
Consultanță DEDICATĂ de Brand

Vrei să construiești cel mai puternic Brand din industria ta?

Programează o ședință de consultanță dedicată și află cele mai potrivite strategii și tehnici de Branding pentru afacerea ta.

Solicită GRATUIT o ședință de 15 minute de Consultanță Online

Solicită ședința de consultanță dedicată

Ce este Consultanța de Brand

Este un serviciu personalizat pentru viziunea, nevoile și obiectivele afacerii tale, prin care îți ofer soluții concrete și eficiente de Brand și Branding.

Pentru că fiecare afacere poate deveni un Brand puternic în piața în care activează. Însă nu toate afacerile cunosc și se folosesc de acest lucru.

Folosind serviciul de consultanță de Brand vei afla nu numai care sunt aspectele care trebuie îmbunătățite în afacerea ta ca ea să devină un adevărat Brand, ci și cum să le îmbunătățești.

Cu alte cuvinte, primești nu doar analiza de Brand, dar și solutia la problemele tale.

Ce este Consultanța de Brand

Cum funcționează

1
Soliciți o ședință de consultanță pe site (ședinta poate fi live sau online).
2
Analizăm împreună viziunea, strategia și întreaga afacere din toate punctele de vedere.
3
Îți propun cele mai potrivite tehnici și strategii pentru ca afacerea ta să devină Brand-ul pe care ți-l dorești.

Solicită GRATUIT o ședință de 15 minute de Consultanță Online

Solicită ședința de consultanță dedicată

Cui i se adresează acest Serviciu Dedicat

Serviciul dedicat de Consultanță de Brand este potrivit pentru antreprenorii vizionari, care vor să inoveze industria în care activează.

Cui i se adresează Analiza Personalizată de Brand

Mai exact, serviciul ajută:

  • Antreprenorii vizionari care își doresc afaceri-etalon pentru industria lor.
  • Antreprenorii care vor să construiască o Experiență Unică și Desăvârșită pentru clienții lor.
  • Antreprenorii care vor să dezvolte un Brand de Succes, care relaționează eficient clientului-țintă.

Ce câștigi cu
acest serviciu

  • Beneficiezi de soluții și strategii punctuale și practice care îți pot transforma afacerea într-o mașinărie performantă.
  • Înveți care sunt elementele necesare în construirea unui Brand remarcabil și cum poți aplica astfel de strategii în afacerea ta.
  • Descoperi care sunt punctele unde Afacerea ta trebuie îmbunătățită din punctul de vedere al Comunicării și al Percepției de Brand.

Ce pierzi în lipsa unui astfel de serviciu

  • Nu vei ști cum este percepută afacerea ta în piață și cum poți îmbunătații această percepție
  • Nu vei beneficia de suport, soluții practice și punctuale care pot aduce rezultate pe termen lung
  • Nu vei ști cum poți să îți remodelezi Afacerea și să o transformi într-un Brand de Succes care alinează toate departamentele din Business (Administrativ, Vânzări, Marketing, Echipă)
Ce câștigi dacă parcugi acest produs

Câștigă avantaj semnificativ în fața Competiției prin Gândirea Strategică de Brand

Consultanță
Dedicată de Brand
pentru Afacerea ta

Material în format

Întâlniri

Live

Întâlniri

Online

Pret normal 497 euro / h
Solicită GRATUIT o ședință de 15 minute de Consultanță Online
15 minute GRATUIT

Ce spun o parte din clienți

Lorand Soares Szasz

Am ignorat brand-ul mult timp la începutul afacerii. Credeam că branding fac doar firmele mari. Am descoperit ulterior că branding făcem din prima zi de funcționare. Branding-ul este comunicare relevantă și dacă nu o făcem bine de la început, aveam mult de muncă pentru a corecta ulterior. Vandy este cel care te poate ajuta să faci lucrurile extrem de bine de la bun început și te poate ghida strategic să te diferențiezi în orice piață competitivă.

Lorand Soares Szasz, Fondator & CEO Upriserz.ro

Flavius Buzilă

Despre Brand și Branding se discută mult azi, dar în realitate se știu prea puține lucruri, în special cum funcționează pas cu pas și mai ales cât este de important în dezvoltarea oricărei afaceri sau a oricărui proiect! Astăzi nu ne putem dezvolta fără educație și fără experți autentici care să ne fie alături. Personal îl cunosc pe Vandy și lucrăm împreună de mai bine de 3 ani la unul dintre cele mai importante proiecte ale Asociației HARA, Cluj Symphony Experience! Este foarte bine informat, dedicat și foarte pasionat de ceea ce face! De aceea recomand cu încredere aces curs. Sunt sigur că informațiile puse cap la cap cu multă pricepere de Andrei vor ajută mult pe oricine își dorește să-și dezvolte strategic și eficient brandul personal sau al afacerii!

Flavius Buzilă, Trupa Hara / Cluj Symphony Experience

Cristian Voaides

Vandy după părerea mea este cel mai bun expert de branding din România. Face totul cu dedicare și excelență. Sunt foarte multumit de brandingul care l-a facut pentru Welthee. Feedbackul pe care l- am prmit de la mai multe firme de marketing de top din lume a fost foarte pozitiv. Cursul acesta se adresează atât antreprenorilor începatori cât și celor care au o afacere mare. Este extrem de practic și te va ajuta să duci ideea de afacere pe care o ai sau afacerea ta la un nivel mult mai mare. Răspunzând la întrebările cursului și întelegând implicațiile brandingului în toate departamentele afacerii tale vei avea o bază puternică pentru creșterea impactului și a cifrei de afaceri.

Cristian Voaides, Financial Expert si Fondator Welthee Fintech App

Eduard-Robert Strîmbei

Am lucrat împreună cu Vandy începând din 2017 pe identitatea a doua dintre cele mai mari brand-uri din industria de evenimenimente din România. Am conturat împreună bazele unor proiecte care au devenit extrem de recognoscibile și iubite la nivel Mondial, UNTOLD și Neversea. Recomand pentru creativitate, dedicare, expertiză și know-how.

Eduard-Robert Strîmbei, Brand Manager UNTOLD & NEVERSEA

Monica Ion

Produsul aduce claritate legat de ceea ce înseamnă brand și elimină confuziile pe care multă lume le are când se vorbește despre Brand, Branding și Identitate. Cred că este un produs extrem de valoros pentru orice fel de companie, chiar și pentru soloprenori, dar mai ales pentru antreprenorii care doresc să aibă mai mult claritate asupra a ceea ce comunică și reprezintă ei voluntar sau involuntar în percepția consumatorilor lor. Este un materiale care te obligă să te vezi dinafara și să te analizez obiectiv. Extrem de util și practic este și materialul Workbook care te ajută să pui în practică foarte simplu tot ceea ce te învață cursul. Great Work!

Monica Ion, Brain Remodeling Expert

Dacian Pășcuță

Multă vreme am crezut că succesul unei afaceri vine doar din calitatea unui produs. Însă în aproape orice domeniu, există produse excelente, la calitate apropiată. Cum se justifică atunci diferența uriașă de succes între ele? Prin branding bine făcut. Andrei explică excelent ce înseamnă acest „bine făcut” și îți oferă un ghid clar, concis și vizual, ca să ști exact cum poți să te diferențiezi eficient de competiție.

Dacian Pășcuță, Coach Demartini Method

Alex Iuonuț

Pachetul Identitatea Perceptibilă de Brand, oferit de Andrei este unul care se mulează perfect pe orice tip de business. Asta pentru că e ușor de înțeles și de implementat datorită Workbook-ului care nu te lasă să deviezi de la subiect și te ține pe traseu până ajungi la rezultat. Tot ce e nevoie să faci este să parcurgi cursul cu atenție, să lucrezi pe workbook iar apoi să începi implementarea. Acțiunea este cheia după aceste etape strategice.

Alex Iuonuț, Funnel Exper și Fondator Platformă DatAfara.ro

Nicoleta Dan

După ce am parcurs Cursul - Identitatea Perceptibila de Brand, mi-a fost mult mai clar cum trebuie să arate o afacere ca vrea să devină un brand de succes. Știu că succesul afacerii mele nu depinde de noroc sau de piață, ci de cât de bine reușesc să creez o imaginememorabilă pentru clienții mei. Și acum știu cum să fac și asta într- un mod structurat, nu după feeling! :-) Foarte bun materialul! Recomand!

Nicoleta Dan, Life Coach

Mă recomandă

Audi
VW
Banca Transilvania
Untold
Neversea
Adevarul
Digi24
Lorand Soares-Szasz
Cristian Onetiu
+ mulți alții

Am fost publicat în

Peste +300 de Publicații Naționale
și internaționale au scris despre mine.

Solicită GRATUIT o ședință de 15 minute de Consultanță Online

Solicită ședința de consultanță dedicată