Oferta Speciala
Profiă acum

Politică de confidențialitate

"Marketing-ul este persoana care te invită în oraș.
Brand-ul este motivul pentru care spui DA."

Detalii despre prelucrarea datelor personale la VANDY | Brand Consulting & Design Strategy

Polititcă de confidențialitate.

În 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit să te informam cum protejam datele tale personale și cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt nume, email, telefon și adresa de livrare (unde este aplicabil) pe care le colectăm direct de la tine în momentul în care te înscri în una din camaniile noastre, colaborând cu noi sau achiziționând un produs sau un serviciu VANDY.

Cum prelucrăm datele tale personale?

Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza produsele sau serviciile comandate de catre tine.

Cum poți să administrezi acordurile exprimate?

Ca să fie cât mai simplu pentru tine, trebuie să știi că poți să verifici și să modifici oricând acordurile existente printr-un email la brand@vandy.ro și vei primii un link catre profilul tau în maxmimum 48 de ore.

De asemenea, în toate email-urile pe care le vei primi este un link catre profilul tău care îți permite sa modifici orand sepicificatiile.

Comunicăm date personale către alți destinatari?

Pentru statistica proprie VANDY, în urma fiecărei comenzi, trimitem informațiile ei către Google (prin Google Analytics) și Facebook (prin Facebook Pixel) în conturile proprii ale VANDY. Ambele companii având politici excelente de confidențialitate când vine vorba de informațiile colectate de utilizatorii lor.

Nicio informație despre comenzi sau clienți nu este partajată cu alți terți.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre.

Care sunt drepturile tale și cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai:

  • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legala sau în alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii în cazul în care contesti exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – poti să te opui, în special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, în anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – în cazurile în care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand în continuare valabila;
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere și obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poti contesta decizia.

Iți poți exercita aceste drepturi, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari prin E-mail, la: brand@vandy.ro, ori telefonic la numărul: 0745458278. În plus, am numit un Ofițer pentru Protecția Datelor care poate fi contactat daca există nelămuriri cu privire la orice aspect ce ține de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior menționate.