Brand Consulting& Design Strategy
EPISODUL 4

Imaginează-ți! Cât de important este Clientul Ideal pentru Afacerea ta?

Durează doar 2 minute ca să citești acest episod.

Salut,

Mă bucur că ai rămas alături de mine până la final și îți garantez că dacă vei aplica aceste informații în mod conștiincios și inteligent, vei obține rezultate fenomenale acum, dar și pe termen lung.

Fără să mai lungesc mult introducerile, o să revin la cea mai importantă întrebare din acest episod:

Ce fac Brand-urile și Afacerile de Succes ca să rămână în piață indiferent de provocări? 

Atât în mod normal, dar mai ales în situații de criză, Afacerile de Succes își pun, la rândul lor, întrebări:

1. Cum pot să fiu UNIC în categoria mea de Business? Cum pot să mă Diferențiez din toate punctele de vedere (Produse, Servicii, Ofertă, Preț, Aspect, Emoție, etc.)?

2. Cum pot sa fiu RELEVANT în așa fel încât clientul ideal să înțeleagă și să se regăsească valoric și emoțional în ceea ce ofer eu? 

3. Cum pot COMUNICA această Diferențiere și Relevanță în cel mai SIMPLU mod posibil, astfel încât oricine poate să înțeleagă exact și fără interpretări ce reprezintă Afacerea și Brand-ul meu?

PIAȚA ACTUALĂ va naște o oportunitate imensă pentru toți antreprenorii care au afaceri sau care își doresc să deschidă o afacere. 

OPORTUNITATEA constă în faptul că piața se va curăța de acele afaceri care nu sunt RELEVANTE pentru clienți, iar asta o să creeze mai puțină CONCURENȚĂ în fiecare categorie de Business. Este dovedit științific și probabil și tu ești de acord cu ideea că cel mai mare impediment în Succesul Afacerilor este COMPETIȚIA. 

Simplu spus, lipsa COMPETIȚIEI GARANTEAZĂ succesul Afacerii tale. Evident, acest lucru este imposibil în ziua de astăzi.

Însă așa s-a dezvoltat conceptul de Brand.

Care este, de fapt, puterea Brand-ului? 

Brand-ul poziționează Afacerea într-un mod diferit pe Piață și în Mintea Consumatorului, astfel încât se creează o IDENTITATE PERCEPTIBILĂ UNICĂ.

Această identitate este cea care va genera clienți într-un mod eficient, profitabil și sustenabil. 

Ca să înțelegi mai bine, îți voi da 2 exemple raportate la topul Trendurilor din 2020-2030. 

1. Zona HoReCa – Să spunem că vrei să deschizi sau ai deja un Restaurant.

Pentru a avea succes pe termen lung este nevoie să te adaptezi la noile așteptări ale consumatorilor și să creezi o Diferențiere Relevantă.

Ce poți face: Ținând cont de trendul SURROUNDINGS, poți crea un Restaurant care încorporează Vegetație Naturală. Nu te limita doar la terasă, pentru că terasa nu mai este suficientă pentru a fi Unic și Diferit.

Ca idee, ce poți face diferit este să creezi o mică pădure sau un mini parc natural în interiorul restaurantului. Folosește-te de plante agățătoare vii care să împodobească locul, cultivă plante aromatice și folosește-le în decor, și creează un spațiu care cinstește Spiritul și Sănătatea omului. 

Astfel, vei fi UNIC, dar și RELEVANT, și vei avea un mare potențial de succes pe termen lung. Până la urma cui nu ii place natura și un mediu natural plin de viață!?

2. Zona de Turism – Poate vrei să deschizi sau ai deja o agenție de turism. 

Este clar că turismul este unul dintre cele mai afectate sectoare din întreaga lume, nu doar din cauza faptului că mare parte din zboruri au fost restricționate, dar și din cauză că oamenii se tem să mai călătorească.

Cel mai probabil, această teamă va mai rămâne în mintea noastră o perioadă bună.

Ce poți să faci: Creează o platformă sau o soluție digitală cu topul destinațiilor turistice NEAFECTATE sau PUȚIN afectate de această Pandemie, cu date REALE, documentate și relatate în așa fel încât să creezi o EXPERIENȚĂ UNICĂ pentru Consumatori. Apoi, fă OFERTE Smart pentru aceste Destinații și oferă garanții și siguranță tuturor celor care vor să ia o PAUZĂ sau o perioadă de Deconectare.

––

Acestea au fost doar câteva idei. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cum să-ți adaptezi afacerea astfel încât să fie profitabilă și să devină un Brand Remarcabil, am pregătit un pachet special pentru tine.

Pachetul se numește 
IDENTITATEA PERCEPTIBILĂ DE BRAND.

Vei găsi în el:

  • Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand (în format video și audio) + Manualul Digital Interactiv
  • Workbook-ul Identitatea Perceptibilă de Brand (în format digital)
  • Mini-cursul Harta de Influență a Brand-ului într-o Afacere (în format video și audio) + Manualul Digital Interactiv

Este pachetul pe care l-am gândit pentru Antreprenorii Vizionari care doresc să profite de OPORTUNITATEA Actuală, să servească Piața și Clienții într-un mod RELEVANT și să asigure succesul afacerii lor pe termen lung.

Cred că acum, mai mult ca niciodată, afacerile care își construiesc și dezvoltă fundația solidă de Brand vor avea cel mai mult de câștigat. Vor fi în inima și mintea clienților, iar asta le va aduce și lor venituri garantate pe termen lung.  

Dacă achiziționezi pachetul în următoarele 48 de ore, beneficiezi de o ofertă specială. Am decis să fac această ofertă pentru că vreau să ajut cât mai mulți oameni să ACȚIONEZE ACUM și să ia deciziile cele mai bune pentru afacerea lor.

Prețul standard al cursului este de 187 euro, însă pentru tine, întreg Pachetul este la doar 57 de euro, dacă alegi să te înscrii în următoarele două zile.

În plus, pachetul vine cu șansa de a câștiga CONSULTANȚĂ COMPLETĂ DE BRAND pentru afacerea ta, în valoare de peste 20.000 de euro.

Vreau urmatorul episod

<center>
<img
style=”display:block;border:none;outline:none;width:400px;opacity:1;max-width:100%”
src=”https://dfimage.com/email-image/92354/ukMggX/1588678177-63fa4609-5a63-4892-91a1-a51b7f034e9c?em=%EMAIL%&4UGa0=WYkEB”
border=”0″
width=”400″
/>
</center>

Nu rata această Oportunitate! 

Transformă-ți afacerea într-un Brand remarcabil
și devino unul din reperele industriei tale.
Copyright @ VANDY Brand Consulting & Design Strategy