Brand Consulting& Design Strategy
EPISODUL 5

Începutul unei Afaceri de Succes

Durează doar 1:30 minute ca să citești acest episod.

Salutare %FIRSTNAME%!

Cum ți se pare parcursul lui Adrian? Ai găsit ceva elemente comune cu afacerea ta?

Sper că da și că, la fel ca Adrian, ai început să-ți vezi afacerea dintr-un unghi diferit. Te invit ca la final să reiei fiecare mail din această poveste și să faci aceleași lucruri ca Adrian pentru afacerea ta.

Vei fi uimit cât de multe lucruri vei afla și cât de mult potențial de Brand se ascunde în firma ta.

– Salut, Adrian. Înainte să începem, sunt curios cum merg lucrurile la pizzerie.

– Bună, Mihai! O să fiu onest. Lucrurile merg bine. Mult mai bine decât înainte, dar parcă tot scârțâie ceva. Parcă… încă nu merge totul ca uns.

– Nici să nu te-aștepți la asta din prima. Ce simți că lipsește?

– Cu echipa, lucrurile au început să se închege. Cei 3 angajați cu care rămăsesem nu erau foarte siguri de ce îi tot întreb diverse lucruri și mă interesez de ei. Apoi au început să prindă încredere, iar asta se vede inclusiv în starea lor de la lucru. Sunt mai binedispuși, fac mai des glume și parcă sunt și mai productivi.

– Ok, dar tot nu mi-ai zis ce lipsește.

– Am început și eu cu ce mă bucura, zise Adrian râzând. Clienții lipsesc.. e clar că am mai multe vânzări decât înainte. Oamenii nu mai intră în pizzerie ca în orice alt loc de unde își pot cumpăra mâncare repede. Dar tot nu e cum mă așteptam.

– Cum te așteptai să fie?

– Păi…să nu mai am loc de clienți în pizzerie.

Amândoi râd, dar Adrian își face curaj și continuă.

– Sau nici chiar așa, dar să se vorbească mai mult de pizzeria mea. Am început să folosesc ingrediente care permit ca un blat să se coacă mai repede. Credeam că o să dea piața peste cap acest lucru.

Am câțiva clienți fideli care o dată pe săptămână vin și cer așa ceva, dar aș fi vrut ceva mai mult.

– Bun, bun. Asta faci, dar clienții tăi știu lucrul ăsta? Care este promisiunea pe care ai gândit-o și pe care ai comunicat-o către clienții tăi?

Promisiunea…am uitat complet de promisiunea față de clienți. Da, nu e de mirare atunci că vânzările nu au trecut prin tavan. De fapt, mă mir acum și de clienții pe care i-am avut, zise Adrian.

– Ceva cu siguranță ai făcut bine, dacă vânzările au crescut, oamenii știu unde vin și angajații se simt bine la locul de muncă. Dar clar mai e de lucru aici.

Odată ce setezi promisiunea, acolo o să ai claritate. Și claritatea aia e ce câștigă încrederea clienților. Desigur, nu toți vor rezona cu produsul tău sau cu oferta ta. Dar cei care vor avea nevoie de ce oferi tu, vor prefera să vină să cumpere de la tine.

– Da, pare că asta este fix lucrul de care am nevoie acum.

– Exact asta vor zice și clienții tăi despre afacerea ta, odată ce ai definit promisiunea și începi să o comunici eficient.

Pentru că exact asta înseamnă puterea unui Brand. Când clientul are o nevoie sau dorință legată de domeniul tău, să știe clar cine ești, cum poți să îl ajuți, și să fie convins că tu ești cea mai bună opțiune prin care el să-și satisfacă acea nevoie sau dorință.

Un Brand puternic poate fi construit cu întrebările potrivite. 

Aceste întrebări, cât și exemple concrete ale unor Brand-uri cunoscute le poți găsi în Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand.

Identitatea Perceptibilă de Brand este un produs detaliat prin care îți clarifici ce este și ce nu este un Brand, cum au ajuns brand-uri ca NetflixApple, Nike sau KFC să domine industriile și ce îi lipsește afacerii tale ca să devină un astfel de brand.

Află mai multe detalii despre 
Cursul Identitatea Perceptibilă de Brand 
AICI >

Vreau SUPER OFERTA

<center>
<img
style=”display:block;border:none;outline:none;width:400px;opacity:1;max-width:100%”
src=”https://dfimage.com/email-image/92361/ukMggX/1588680287-e02e4ce9-cf3c-42a6-8449-0c1ade68af48?em=%EMAIL%&08up6=SpMQS”
border=”0″
width=”400″
/>
<center>

PS: Dacă ți-a plăcut ce am prezentat până acum și vrei să afli mai multe, te rog să răspunzi la acest mail cu un simplu „DA”.
Pe curând, 

 

Transformă-ți afacerea într-un Brand remarcabil
și devino unul din reperele industriei tale.
Copyright @ VANDY Brand Consulting & Design Strategy